Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 2. kursa visi audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā, sadarbībā ar franču vieslektoru Bruno Šaperonu 29. augustā Piena, maizes un medus svētkos prezentēja dažādus maizes izstrādājumus, izveidojot Bērnu beķereju.
Savukārt četri konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Olgas Smirnovas vadībā darbojās Našķu darbnīcā, priecējot mazos jelgavniekus, rosinot viņus pagatavot katram savu hamburgeru.
Paldies audzēkņiem un pedagogiem Guntai Briedei, Olgai Smirnovai un vieslektoram Bruno Šaperonam par paveikto! |
|