Erasmus+ mobilitātes prakse Como ezera krastā, Itālijā. (17.04.2019.)
2019. gada 17. martā ēdināšanas pakalpojumu specialitātes grupas audzēknis Ivoļijs...
ERASMUS plus noslēgums Parīzē (16.04.2019.)
Jelgavas Amatu vidusskolas komanda: Elīna Kiseļova, Elvita Agnija Čikute, Kristīne...
INTERNATIONAL CULINARY AND SERVICE COMPETITION 6th Wellness & Zero Waste (08.04.2019.)
Jelgavas Amatu vidusskolas ēdināšanas pakalpojumu specialitātes PAVĀRS 1 kursa...

PIEVIENOJIES

2008./2009. mācību gadā realizētie projekti RSS
Projekta mērķis: JAV pavāru un konditorejas izstrādājumu izgatavošanas speciālistu grupu audzēkņu zināšanu un profesionālo prasmju pilnveidošana Francijā.
Projekta mērķis: JAV izglītības programmu vadītāju un profesionālo priekšmetu skolotāju pedagoģiskās un profesionālās meistarības celšana, iepazīšanās ar audzēkņu prakses vietām Francijā, skolotāju tālākizglītība ēdināšanas servisa apmācībā, Francijas ēdināšanas servisa prakses apgūšana, kontaktu dibināšana ar Rueil-Malmaison pilsētas pašvaldību.
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde



UNESCO


Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem