Drošāk brauksi, tālāk tiksi (23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā (11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija (05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta... " id="gal2_nright3670"...

PIEVIENOJIES


Apbalvošanas ceremonija "Dari un mācies - viss tikai sācies!"

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) 09.11.2023 jau sesto reizi organizēja apbalvošanas ceremoniju "Dari un mācies - viss tikai sācies!", kurā paldies tiek teikts uzņēmumiem, kas ir bijuši atsaucīgi un īstenojuši darba vidē balstītas mācības (DVB) un prakses, dodot iespēju profesionālo skolu audzēkņiem praktizēties reālā uzņēmumu vidē.

Apbalvošanas ceremonija notika 09.11.2023., Rīgas cirkā.
Apbalvošana notika divās nominācijās - labākie prakšu uzņēmumi  un labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2023. gadā, kā arī tika godinātas profesionālās izglītības iestādes un citi sadarbības partneri.

Nominanti un balvas saņēmēji kategorijā: Labākie prakšu uzņēmumi 2023. gadā:

Nominanti Zemgales reģionā: 
 
SIA “A.R.D. Mēnestiņš”
 
SIA A.R.D. Mēnestiņš projektā iesaistījis jau no 2018. gada, un uzņēmumā savas prasmes šo gadu laikā pilnveidojuši gan Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma, gan Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošās vidusskolas, gan Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas audzēkņi.
 
SIA “ASP PLUSS”
 
SIA "ASP PLUSS" ir Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kas kopj un attīsta Latvijas dabas bagātības. Uzņēmums darbojas mežizstrādes jomā jau vairāk nekā 20 gadus un nodrošina ilgtspējīgu pilna cikla mežu apsaimniekošanu. Uzņēmumā mācību prakses īsteno topošie mežsaimniecības tehniķi un meža mašīnu operatori. Sadarbojās ar Ogres tehnikuma audzēkņiem.
 
SIA “Alier”
 
SIA Alier  - restorāns “Pilsētas elpa” Jelgavas skaistākajā vietā Pasta salā – ar gardiem ēdieniem, labāko kafiju un pašceptām kūkām. 2023. gadā uzņēmumā mācību prakses īstenojuši Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošās vidusskolas, Jelgavas Amatu vidusskolas un Jelgavas tehnikuma audzēkņi - viesmīlības pakalpojumu speciālisti, viesmīļi un pavāri.
 
SIA “Agitis”
 
SIA Agitis - atpūtas komplekss “Rožmalas” Bauskas novadā. 4 ha kompleksā  atrodas viesnīca, restorāns, Ribbes dzirnavas, kā arī sporta un bērnu rotaļu laukumi. Uzņēmumā mācību prakses realizējuši Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma audzēkņi – topošie pavāri, viesmīlības pakalpojumu speciālisti un tūrisma pakalpojumu konsultanti.

Nominants un balvas Labākais prakšu uzņēmums Zemgales reģionā 2023. gadā saņēmējs: SIA “Ošukalns”.
 
SIA “Ošukalns” ir daudznozaru kompānija, kura darbojas kopš 1993. gada. 2023.gadā sadarbībā ar Aizkraukles profesionālo vidusskolu, Ogres  tehnikumu, Latgales industriālo tehnikumu un Ventspils tehnikumu realizētas prakses topošajiem automehāniķiem, būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķiem, ceļu būvtehniķiem, mežsaimniecības tehniķiem un meža mašīnu operatoriem.
 
Nominanti un balvas saņēmēji kategorijā: Labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2023. gadā:
 
Nominanti Zemgales reģionā: 
 
SIA “East Metal”
 
SIA “East Metal” ir starptautisks metālapstrādes uzņēmums, viens no lielākajiem metālapstrādes uzņēmumiem Latvijā. Praktizējoties SIA “East Metal”, audzēkņi iegūst kvalitatīvu un mūsdienu prasībām atbilstošu pieredzi.  Veiksmīga sadarbība ar Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošo vidusskolu, Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumu, Latgales Industriālo tehnikumu un Jelgavas Amatu vidusskolu.
 
SIA “Drukas Nams”
 
SIA Drukas Nams ir drukas un reklāmas aģentūra. 2023.gadā uzņēmumā darba vidē balstītas mācības realizēja 5 topošie grafikas dizainera asistenti - Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņi.
 
SIA “EB-Beauty”
 
SIA EB-Beauty - salons “Estētikas studija” tika radīts, apvienojoties labākajiem Jelgavas skaistumkopšanas speciālistiem. Uzņēmums ir saņēmis Latvijas skaistumkopšanas speciālistu asociācijas apbalvojumu nominācijā “Gada salons”. Darba vidē balstītas mācības 2023.gadā uzņēmumā realizējuši topošie frizieri un vizāžisti no Jelgavas Amatu vidusskolas un Rīgas Stila un modes tehnikuma.
 
SIA “Sedumi”
 
SIA „Sedumi” ir dibināts 2000. gadā un darbojas tirdzniecības, puķkopības un  būvniecības nozarē, nodrošinot augsta līmeņa apkalpošanu un augstas kvalitātes produktus. Uzņēmums, kurš iegulda laiku, zināšanas, spējas un enerģiju savas un citu labklājības celšanai.   Ilggadēja un veiksmīga sadarbība ar Jēkabpils Agrobiznesa koledžu.
 
Nominants un balvas Labākais darba vidē balstītu mācību uzņēmums Zemgales reģionā 2023. gadā saņēmējs: SIA “Sporta komplekss Zemgale V”.
 
SIA “Sporta komplekss Zemgale V” audzēkņiem organizē un nodrošina pirmo pieredzi darba vidē balstītās mācībās un mācību praksēs viesnīcu servisā. Uzņēmums ir ilggadējs Jelgavas Tehnikuma sadarbības partneris.
Pateicamies projekta sadarbības partneriem – profesionālās izglītības iestādēm par spēju kopīgi attīstīt un ieviest jaunu mācību formu – darba vidē balstītas mācības. Pateicamies Izglītības un zinātnes ministrijai un Centrālās finanšu un līgumu aģentūrai par atbalstu projekta ieviešanā.
 
Apbalvošanas ceremonija tapusi: Eiropas Sociālā fonda līdzfinansēta projekta “Profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu dalība darba vidē balstītas mācībās un mācību praksēs uzņēmumos” ietvaros, pasākuma foto nodrošināja Toms Norde. Īpašs paldies pasākuma sponsoriem: SIA “Laflora”, SIA “Edy365.com”, SIA “INTRAC Latvija”, SIA “KMK Auto”, SIA “Lexel Fabrika”, SIA “Durbes veltes”.


>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.