Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Jelgavas Amatu vidusskolas jaunieši no maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 2. un 3. kursa , skolotāja Gunta Briede, pavāru 3. kursa, skolotāja Ligita Ziemele, viesmīļu grupas, skolotāja Elīna Bolmane un vieslektors no Francijas Bruno Šaperons 27. augustā piedalījās “Piena , maizes un medus svētkos”.
Skolas stendā topošie maiznieki pasākuma apmeklētājiem piedāvāja degustēt pankūkas ar dažāda veida pildījumu, savukārt viesmīļi jelgavniekiem un tās viesiem piedāvāja nobaudīt dažādus piena, krējuma sūkalu kokteiļus un atspirdzinošus dzērienus. |
|