Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
31. oktobrī Jelgavas Amatu vidusskolā notika konkursa par bioloģisko daudzveidību un uzturu „Ēd ar baudu,domā par dabu” fināls.
Konkurss notika trīs kārtās interneta vietnē. Jau marta mēnesī Jelgavas Amatu vidusskola, Rīgas dabaszinības skola, LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, UNESCO LNK , Jelgavas Izglītības pārvalde un Latvijas viesnīcu un restorānu asociācija aicināja jauniešus no visām Latvijas skolām piedalīties konkursā par veselīgu uzturu un uztura izvēles ietekmi uz bioloģisko daudzveidību ilgtspējīgu attīstību. Atsaucība konkursam bija liela. Pavisam piedalījās 432 audzēkņi , bet 15 labākie no katras vecuma grupas piedalījās finālā Jelgavas Amatu vidusskolā, kurā jauniešiem vajadzēja pierādīt savas prasmes un zināšanas galda kultūrā, gan dažādu augu un garšvielu pazīšanā, gan veikt dažādus ķīmiskus ekspermentus. Visi dalībnieki saņēma balvas un atzinīnas rakstus par veiksmīgu dalību.
10. – 12. klašu grupas finālisti
Attēlus ir iespējams aplūko šeit |
|