Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Laika posmā no 20.04.2018. līdz 20.05.2018. mazumtirdzniecības komercdarbinieku audzēknes E. Puka, S. Krūzberga, K. Stankovska skolotāja L. Karpova, kā arī maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 3. kursa audzēkņi R. Šenks un J. Čekstere, skolotāja O. Smirnova-Žibule piedalījās ERASMUS + projekta ietvaros “Jelgavas Amatu vidusskolas skolotāju profesionālā pilnveide un audzēkņu prakse Eiropā” Nr. 2016-1-LV01-KA102-022436, Itālija COMO. Komercdarbinieku audzēknes praksi apguva mazumtirdzniecības uzņēmumos, bet maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālisti praksi apguva beķerejā. |
|