Frankafonijas svētki
(27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
|
No 2016.g. 15.maija līdz 28.maijam ēdināšanas pakalpojumu specialitātes 4 audzēknes un 2 skolotājas projekta Erasmus + ietvaros strādāja un mācījās Portsmutas ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumos.
Uzziņai: Portsmuta ir pilsēta un vienotā pašvaldība Apvienotajā Karalistē, Anglijā. 2011. gadā pilsētā dzīvoja aptuveni 205 tūkstoši cilvēku. Pēc šī rādītāja tā ir otra lielākā pilsēta Hempšīras ceremoniālajā grāfistē aiz Sauthemptonas. Diāna Mickēviča,Santa Biteriņa,Viktorija Petričica,Sabīne Vanaga
Diāna Mickēviča no 1.pavāru kursa strādāja ostas jūrniecības vēstures muzeja restorānā, kas bija iekārtots ļoti interesantā stilā vienā no vecajiem ostas dokiem. Restorānā gatavoja autentiskus ēdienus no dabīgajām izejvielām.
Santa Biteriņa no 2.pavāru kursa strādāja atpūtas bāzes kafetērjā.
Sabīne Vanaga un Viktorija Petričica strādāja šokolādes uzņēmumā , kur vadītājam palīdzēja gatavot smalkus šokolādes našķšišus.
Paldies par iespēju projekta autoriem,The IBD partnershipun skolas direktorei iepazīt Anglijas ēdināšanas uzņēmumu ikdienu, mācīties un sadarboties ar citu valstu uzņēmējiem.
|
|