Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
Vairāku dienu garumā Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu un konditoru grupu audzēkņi savu pedagogu Guntas Briedes un Olgas Smirnovas vadībā sadarbojās ar franču pedagogu Abel Leter un nākamajiem maizniekiem, konditoriem nacionālo un tradicionālo maizes un konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Liels prieks par jaunajiem draugiem Francijā, kuri, iegūstot latviešu nacionālo izstrādājumu receptūras un apgūstot to pagatavošanas prasmes, aiznes Eiropā mūsu tautas nacionālās vērtības. Mūsu Latvijas Maiznieku biedrības nozīmīte turpmāk būs atpazīstama arī Francijā. Paldies par darbu un attieksmi! |
|