Lieldienu ieskandināšanas pasākums (28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos, Kas aiz kalna gavilēja: Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki (27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...

PIEVIENOJIES


Jelgavas Amatu vidusskolas audzēkņi piedalās GOOD FRANCE pasākuma atklāšanā

2017. gada 7. martā  Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru un viesmīlības specialitāšu skolēni  pēc Franču institūta direktora Gilles Bonnevialle uzaicinājuma piedalījās GOOD FRANCE  pasākuma atklāšanā Francijas vēstniecībā ar pavārmākslas  izstrādājumu prezentāciju.

GOOD FRANCE  ir ikgadējs  vispasaules pasākums, kas norisinās kopš 2015. gada un ir veltīts izsmalcinātajai Francijas kulinārijai, tās mūsdienīgumam un pamatvērtībām, kas ir dalīšanās priekā, baudot gardu un veselīgu  maltīti, kā arī cieņa pret saviem līdzgaitniekiem un pret planētu.
Šogad Latvijā tāpat kā citviet īpaša uzmanība tiks pievērsta tiem, kas nodarbosies ar nākotnes pavārmākslu - jauniešiem, kas  izglītojas restorānu, viesmīlības un tūrisma jomā.

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.