Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Aprīlī Latvijā un Jelgavā viesosies Komo profesionālās izglītības centra 16 audzēkņi un to pavadošās personas direktors Silvio Peverelli, skolas pasniedzēji Sergio Mauri, Andrea Pruneri un prof. Domenico Cunti, kā arī skolas prezidents Guido Monti un Dr. Giuseppe Scaccabarozzi, Bellano (Komo) pašvaldības vicemērs.
Līdz ar to Jelgavas Amatu vidusskolā līguma un audzēkņu mācību procesa ietvaros 3.aprīlī no plkst. 10:00 līdz 21:00 kopā ar Jelgavas Amatu vidusskolas viesmīļu un pavāru specialitāšu audzēkņiem strādās Komo profesionālās izglītības centra viesmīļu un pavāru audzēkņi, organizējot Komo apkārtnes virtuves meistarklasi miltu, gaļas, zivju un saldo ēdienu sagatavošanā un prezentēšanā, uzaicinātajiem Jelgavas pārtikas nozares speciālistiem.
Vakariņu ēdienkarte:
MENU’ DELICATEZZE LARIANE
Informācija par Serdžo Mauri
|
|