Lieldienu ieskandināšanas pasākums
(28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos,
Kas aiz kalna gavilēja:
Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki
(27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājuma speciālistu 1. kursa audzēkņi un konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā 3. jūnijā praktiskajās nodarbībās „Pure Chocolate”, Pūrē, Tukuma novadā apguva šokolādes izstrādājumu gatavošanas meistarstiķus. Gūtās zināšanas audzēkņi varēs pielietot turpmākajās praktiskajās nodarbībās, strādājot ar šokolādi, to pareizi sagatavojot dažādu šokolādes izstrādājumu un desertu gatavošanai. Audzēkņi apmeklēja arī Rideļu dzirnavas, Engures pagastā, Engures novadā, kur varēja papildināt savas zināšanas graudu pārstrādes tehnoloģiskajā procesā. |
|