Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā (11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija (05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta... " id="gal2_nright3670"...
Lieldienu ieskandināšanas pasākums (28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos, Kas aiz kalna gavilēja: Lieldieniņas braukšus brauca,...

PIEVIENOJIES


Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājuma speciālistu praktiskās nodarbības "Pure Chocolate"

Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājuma speciālistu 1. kursa audzēkņi un konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā 3. jūnijā praktiskajās nodarbībās „Pure Chocolate”, Pūrē, Tukuma novadā apguva šokolādes izstrādājumu gatavošanas meistarstiķus.

Gūtās zināšanas audzēkņi varēs pielietot turpmākajās praktiskajās nodarbībās, strādājot ar šokolādi, to pareizi sagatavojot dažādu šokolādes izstrādājumu un desertu gatavošanai. Audzēkņi apmeklēja arī Rideļu dzirnavas, Engures pagastā, Engures novadā, kur varēja papildināt savas zināšanas  graudu pārstrādes tehnoloģiskajā procesā.

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.