Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Bērnu un jauniešu vides izglītības centrs „Rīgas Dabaszinību skola”, Jelgavas Amatu vidusskola un Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes Uztura katedra sadarbībā ar Jelgavas Izglītības pārvaldi un UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju organizē konkursu 7. – 12. klašu skolēniem par bioloģisko daudzveidību un uzturu „Ēd ar baudu, domā par dabu!”.
Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu izpratni par uztura izvēles ietekmi uz bioloģisko daudzveidību ilgtspējīgu attīstību, apgūt veselīga uztura izvēles pamatprincipus, sekmēt izglītojamo izpratni un interesi par pārtikas nozares un sabiedriskās ēdināšanas jomas profesijām, kā arī sekmēt izglītojamo prasmi atrast, izvērtēt izmantot informāciju par bioloģiskās daudzveidības un uztura jautājumiem. |
|