Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no Japānas, kurš audzēkņiem stāstīja un rādīja populārus pārtikas produktus, ko ikdienā lieto uzturā Japānā. Audzēkņi kopā ar profesoru gatavoja rīsu miltu bumbiņas, ko pasniedzot panēja grauzdētās sojas pārslās. Audzēkņi ar interesi piedalījās diskusijā par pārtikas dažādību citās pasaules valstīs. |
|