Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
28 augustā Jelgavā notika gadskārtējais pasākums “Piena, medus un maizes svētki”. Dalība pasākumā kļuvusi par tradīciju Jelgavas Amatu vidusskolas Konditoru specialitātes audzēkņiem un skolotājiem, kuri šogad jau sešpadsmito reizi pasākuma laikā demonstrēja savas prasmes un radošumu maizes izstrādājumu gatavošanā.
Jelgavas Amatu vidusskolai ir cieša sadarbība ar “Maiznieku biedrību”, izpilddirektore Gunta Duka un “Piena , medus un maizes svētkos” kopīgi tika organizēti konkursi un maizes degustācija.
Paldies Konditoru grupas 3. kursa audzēkņiem, Maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu absolventiem, skolotājai Guntai Briedei par ieguldīto darbu. |
|