Lieldienu ieskandināšanas pasākums
(28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos,
Kas aiz kalna gavilēja:
Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki
(27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
|
8.februārī Jelgavas Amatu vidusskolas Restorāna pakalpojuma viesmīļu grupas skolēni piedalījās „Kafijas pagatavošanas un pasniegšanas mākslas. Bezalkoholisko kokteiļu mūsdienīga pagatavošana un pasniegšanā” meistarklasē, kura notika Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā. Skolēniem prezentēja kafijas vēsturi, pagatavošanas tehnikas veidus un noslēpumus, kā arī kafijas dekorēšanu, zīmējumu veidošanu (Latte Art). Viesmīļi mācījās bezalkoholisko kokteiļu daudzveidību, pagatavošanu, dekoru veidošanu un pasniegšanu. |
|