Lieldienu ieskandināšanas pasākums (28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos, Kas aiz kalna gavilēja: Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki (27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...

PIEVIENOJIES


XV Vispārējie Latvijas Piena, Maizes un Medus svētki
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 2. kursa visi audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā, sadarbībā ar franču vieslektoru Bruno Šaperonu 29. augustā Piena, maizes un medus svētkos prezentēja dažādus maizes izstrādājumus, izveidojot Bērnu beķereju.
Savukārt  četri konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Olgas Smirnovas vadībā darbojās Našķu darbnīcā, priecējot mazos jelgavniekus, rosinot viņus pagatavot katram savu hamburgeru.
Paldies audzēkņiem un pedagogiem Guntai Briedei, Olgai Smirnovai un vieslektoram Bruno Šaperonam par  paveikto!
>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.