Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
22. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolu apmeklēja Florences IPSSEOA Bountalenti vidusskolas un Rīgas 34. vidusskolas audzēkņi. Rīgas 34. vidusskola uzaicināja Jelgavas Amatu vidusskolu piedalīties projekta „Vediet jaunatni uz multilingvismu” īstenošanā.
Jauniešiem no Itālijas un Rīgas bija iespējams darboties pavāru pedagogu Ainas Tālumas, Ligitas Ziemeles, franču vieslektora Bruno Šaperona un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu pedagoga Guntas Briedes vadītajās meistarklases nodarbībās. Meistarklases paraugdemonstrējumos aktīvi iesaistījās maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 1. kursa audzēkņi, kuri Itālijas un Rīgas jauniešiem atklāja beķerejas izstrādājumu gatavošanas meistarstiķus.
Paldies pedagogiem Ainai Tālumai, Ligitai Ziemelei, Guntai Briedei, franču vieslektoram Bruno Šaperonam, kā arī pavāru, viesmīļu un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 1. kursa audzēkņiem par ieguldīto darbu meistarklases paraugdemonstrējumu prezentācijā. |
|