Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”, iesaistot skolas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Projekta dalībnieki pēta tradicionālās receptes un tehnoloģijas, piedaloties dažādās aktivitātēs un garšas ceļojumos. Šajā inovatīvajā projektā piedalās trīs izcilas izglītības iestādes:
No katras šīs iestādes projektā iesaistīti 10 skolēni un 2 pavadoši profesionālie skolotāji, veidojot daudzveidīgu un starptautisku komandu, kas kopīgi apgūst jaunas zināšanas un prasmes. Projekta pamatā ir vēsturiskas garšas un ēdienu gatavošana, kurā tiek izmantoti tradicionālas receptes un tehnoloģijas. Katra diena ir piepildīta ar izglītojošām aktivitātēm un garšas ceļojumiem, nodrošinot dalībniekiem neaizmirstamu pieredzi un jaunas perspektīvas. Jelgavas Amatu vidusskolas konditoru un pavāru audzēkņi ar pasniedzējām Olgu Smirnovu-Žubuli un Ligitu Ziemeli Nordplus projektā Pērnavā (Igaunijā). |
|